Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

Διπλωματική καμία


Προτεινω κι άλλους τρόπους επιβεβαίωσης και διασφάλισης της υποχρεωτικής παρουσίας μας εκτός βέβαια από τον ευφάνταστο τρόπο υπογραφών πρόσωπο με πρόσωπο:



1)Επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και κατά την είσοδο αλλά και κατά την έξοδο από την αίθουσα σε ειδικό φρουρό που θα προσληφθεί από το χαροκόπειο για αυτόν ακριβώς το λόγο (γιατί ναι μπηκες ως Μανωλοπουλιάδου, αλλά που ξέρω εγω ως τι θα βγεις..)

2)Mετά την υπογραφή -δήλωση παρουσίας να γίνεται σύγκριση δακτυλικών αποτυπωμάτων με τα πρωτότυπα. Όλοι οι φοιτητές του μεταπτυχιακού παρακαλούνται να περάσουν από τη γραμματεία για να αφήσουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα.. (παρακαλούνται ειπα; διαβάστε την προηγούμενη πρόταση δίχως τη λέξη ''παρακαλούνται'')

3) Να κλειδώνουν με αμπάρες οι πόρτες στις 4 ακριβώς έτσι ώστε να εμποδιστεί το φαινόμενο των ελεεινών αργοπορούντων οι οποίοι τολμούν και έρχονται δήθεν ιδρωμένοι και λαχανιασμένοι κάθε μέρα κατευθείαν από τη δουλειά τους. Ποιος τους ειπε να δουλέυουν και να κάνουν και μεταπτυχιακό μαζί; Μερικοί άνθρωποι δηλαδή τα θέλουν ολα δικά τους!

4) Όσοι παρολαυτά καταφέρνουν με δόλια μέσα κατά τη διάρκεια του διάλειμματος, να τρυπώσουν μέσα στην αίθουσα, να εντοπίζονται από ειδικούς ανιχνευτές αργοπορημένων μεταπτυχιακών φοιτητών αμέσως και να υποβάλλονται σε επι τόπου κούρεμα και διαπόμπευση με ταμπέλα κρεμασμένη μπροστά στο στήθος πάνω στην οποία να επιγράφεται: '' είμαι τέντυ μπόυ'' ή ''τέντυ γκερλ". Γιατί ναι ξέρουμε όλοι μας που συχνάζουν όλοι αυτοι οι αργοπορημένοι φοιτητές οι οποίοι το παίζουν αθώες περιστέρες ζητώντας και κατανόηση από πάνω. Στο κυλικείο! Ναι εκεί!

5) Όσοι δεν έρχονται καθόλου για μάθημα και προβαίνουν στην οικτρή πράξη της απουσίας από τις διαλέξεις, θα ήταν προτιμότερο μετά την δεύτερη απουσία και ενώ η ανάσα της τρίτης κοντοζυγώνει, να περνούν από ειδική 3 σε 1, συνέντευξη-βασανιστήριο-προειδοποίηση με τον καθηγητή μπροστά από τους υπόλοιπους οι οποίοι εν χορώ θα φωνάζουν ''Δεν θα κάνεις διπλωματική καμία! Απουσία, απουσία!'' σε ποδοσφαιρικά μελωδικό ρυθμό..


Παρακαλείστε να καταθέσετε κι άλλες προτάσεις οι οποίες στο συνολό τους θα λειτουργήσουν ως αποτρεπτικο μέσο απουσιών.

1 σχόλιο:

ΧΑΡΙΣ είπε...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ!!!ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΩΧΡΙΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ BLOG ΓΕΛΑΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΚΕΦΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!